Hier zijn we weer onze jaarlijkse Marsepein- en Speculaasactie.  

Recentelijk hebben we een doorbraak gemaakt in onze zoektocht naar een locatie. We hebben onze hand kunnen leggen op een super plek op de grens van Mortsel en Boechout waarop wij binnenkort kunnen beginnen met ons bouwproject. We zullen hierover meer communiceren via onze facebookpagina (https://www.facebook.com/gwoon.be) en deze website.

Al onze fundraisingacties hebben als doel, een spaarpot aan te leggen om de zorg te kunnen betalen wanneer onze gasten alleen gaan wonen. Hiervoor hebben zij ondersteuning nodig waarvoor de overheid normaal budgetten moet vrijmaken. Onze gasten staan daarvoor nog steeds op de wachtlijst.

Ondertussen sparen wij dus verder om het tekort aan zorgbudgetten te kunnen overbruggen tijdens de eerste jaren.

Spijtig genoeg zijn de aankoopprijzen van onze producten het voorbije jaar weer sterk gestegen en moeten we de verkoopprijzen  wat aanpassen.

Er zijn 2 levermomenten voor de Speculaas, Marsepein en Pakketten voorzien; namelijk tussen 26/11 en 3/12 en tussen 17/12 en 23/12. Bestellingen moeten dan binnen zijn respectievelijk voor 13/11 voor de eerste levering en voor 4/12 voor de tweede levering. Gezien de hoeveelheden en het vele manuele werk dat onze ploeg hierin steekt vragen wij begrip om deze levertijden te respecteren. 

Vermeldt bij uw bestelling voor welke leverperiode deze is bedoeld!

 

250g

500g

1kg

Geschenkdoos 800g

Marsepeinblok

 

€ 9

 

 

Marsepein pralines

€ 9

 

€ 23

€ 28

Abdij speculaas

€ 9

€ 15

 

 

Blonde speculaas

€ 9

€ 15

 

 

 

Zie hieronder voor afbeeldingen van de producten die we aanbieden. 

Blok Marsepein 500g

Marsepein Pralines 1kg

Abdij Speculaas

 

Blonde Speculaas

Ook hebben we opties voor geschenkpakketten voor bedrijven. Deze pakketten kunnen uiteraard ook  als particulier besteld worden.

Pakket 1 : Een mooi doosje Antwerpse Handjes : 22€

 

 

Pakket 2 : Een luxe geschenkdoos met Marsepeinen Pralines 28€

Pakket 3 : Een Geschenkmand: 30€ met als inhoud : 200g marsepeinen pralines, 200g Abdijspeculaas, 200g blonde speculaas, flesje Gin Strange Donkey 50ml, blikje tonic (we hebben ook een alcoholvrije optie)

 

De speculaas wordt vers gebakken door Philip’s Biscuits uit Antwerpen en de marsepein is van Sleeubus (Louis d’Anvers). Dus kwaliteit verzekerd!

 

Lust je geen marsepein of speculaas, maar wil je wel graag een bijdrage leveren, kijk dan naar de tab op deze website - "hoe ons steunen". Daar vindt u het correcte rekeningnummer met de juiste gestructureerde mededeling waarop je giften kan storten voor G-Woon!. Voor elke gift vanaf   € 40 ontvangt U een fiscaal attest.

Alvast heel erg bedankt en laat het jullie smaken!

De G-woonertjes!