Hier zijn we weer onze jaarlijkse Marsepein- en Speculoosactie.  

Vorig jaar maakten we een doorbraak in onze zoektocht naar een locatie. We hebben onze hand kunnen leggen op een super plek in de Nieuwelei in Mortsel (op de grens met Boechout) waarop wij binnenkort kunnen beginnen met ons bouwproject. Het voorbije jaar zaten we niet stil en werkten we samen met Architectenbureau Stramien een plan uit voor een woonst voor 8 gasten met een verstandelijke beperking. We leggen op dit moment de laatste loodjes aan het financieringsplan alsook een VIPA subsidie aanvraag die de huur voor de gasten aanvaardbaar laag moet houden. We hopen de aanvraag voor het jaar te hebben verstuurd, waarna we nog even zullen moeten wachten op goedkeuring door de instanties. Pas bij goedkeuring kunnen we aanvangen met het gunnen van de aannemers, etc. Meer informatie over ons woonproject vindt in de tab project op deze site.

Wanneer het huis af zal zijn hebben we een woonst, maar nog geen garantie dat we de budgetten hebben om de zorgverlening te kunnen betalen. Al onze fundraisingacties hebben als doel, een spaarpot aan te leggen om de zorg te kunnen betalen wanneer onze gasten alleen gaan wonen. Hiervoor hebben zij ondersteuning nodig waarvoor de overheid normaal budgetten moet vrijmaken. Onze gasten staan daarvoor nog steeds op de wachtlijst.

Ondertussen sparen wij dus verder om het tekort aan zorgbudgetten te kunnen overbruggen tijdens de eerste jaren.

Ondanks de inflatie houden we de prijzen van onze actie gelijk aan die van vorig jaar.

Er zijn 2 levermomenten voor de Speculoos, Marsepein en Pakketten voorzien; namelijk tussen 26/11 en 3/12 voor de Sint en tussen 17/12 en 23/12 voor Kerst. Bestellingen moeten dan binnen zijn respectievelijk voor 9/11 voor de eerste levering en voor 30/11 voor de tweede levering. Gezien de hoeveelheden en het vele manuele werk dat onze ploeg hierin steekt vragen wij begrip om deze levertijden te respecteren. 

Vermeldt bij uw bestelling voor welke leverperiode deze is bedoeld! Bestellen kan bij c_schotte@telenet.be 

Wij danken u alvast voor uw steun!

 

250g

500g

1kg

Geschenkdoos 800g

Marsepeinblok

 

€ 9

 

 

Marsepein pralines

€ 9

 

€ 23

€ 28

Abdij speculoos

€ 9

€ 15

 

 

Blonde speculoos

€ 9

€ 15

 

 

 

Zie hieronder voor afbeeldingen van de producten die we aanbieden. 

Blok Marsepein 500g

Marsepein Pralines 1kg

Abdij Speculoos

 

Blonde Speculoos

Ook hebben we opties voor geschenkpakketten voor bedrijven. Deze pakketten kunnen uiteraard ook  als particulier besteld worden.

Pakket 1 : Een mooi doosje Antwerpse Handjes : 22€

 

 

Pakket 2 : Een luxe geschenkdoos met Marsepeinen Pralines 28€

Pakket 3 : Een Geschenkmand: 30€ met als inhoud : 200g marsepeinen pralines, 200g Abdijspeculoos, 200g blonde speculoos, flesje Gin Strange Donkey 50ml, blikje tonic (we hebben ook een alcoholvrije optie)

 

De speculoos wordt vers gebakken door Philip’s Biscuits uit Antwerpen en de marsepein is van Louis d’Anvers (Sleeubus ). Dus kwaliteit verzekerd!

Op deze site kan u ook alle allergeneninformatie terugvinden.

Lust je geen marsepein of speculoos, maar wil je wel graag een bijdrage leveren, kijk dan naar de tab op deze website - "hoe ons steunen". Daar vindt u het correcte rekeningnummer met de juiste gestructureerde mededeling waarop je giften kan storten voor G-Woon!. Voor elke gift vanaf   € 40 ontvangt U een fiscaal attest.

Alvast heel erg bedankt en laat het jullie smaken!

De G-woonertjes!