11 september 2022 : Ontbijtbuffet in Sneppenbos

Op 11 september organiseerden wij ons ontbij in zaal Sneppenbos - ruim 275 sympathisanten kwamen ons steunen en genoten tegelijkertijd van een lekker ontbijt.

 

 

 

 

Uiteraard was dit niet mogelijk zonder de hulp van onze sponsors : 

Keurslager Ben Somers

Vleeswaren Geert en Martine Ceulemans - Meuris (op de markt van Merksem op dinsdag, Mortsel op Woensdag en Schoten op Zaterdag.

Centrum Garage Boechout : verkoop en onderhoud van Citroen en alle merken - verkoop van de beste tweedehandswagens

Slagerij Van Loock - Beerzel

Viswinkel Fish Factory te Putte

Carrefour Express Boechout

Colruyt Lier

Renhild Groenten en Fruit / Traiteur - Vremde, Boechout

Bakkerij Sint Jozef Boechout

Kaapse Wijnen de Druiwekorrel 

foto's volgen

 

 

1 april 2022 : Overhandiging opbrengst van de vastenvoettocht van Vrije Basisschool Maria Middelares Beerzel

Neen - dit was geen aprilgrap! Onze voorzitter en Bob werden uitgenodigd door de directeur en leerlingen van de school om een mooie cheque met het resultaat van de vastenvoettocht in ontvangst te nemen. De opbrengst was op zijn minst overweldigend. Daarbovenop werden we nog getrakteerd op een mooi liedje van de hele leerlingengroep en leerkrachten. 

Meer dan 250 leerlingen en kleuters werden gesponsord door hun familie en vrienden om een wandeling van 2 km (kleuters), 5 km (1e, 2e en 3e leerjaar) of 8 km (4e, 5e en 6e leerjaar) te maken in het kader van het jaarlijkse vastenproject rond solidariteit. Dit warme gebaar bracht niet minder dan 4.887,40€ in het laatje voor ons project! Dit zal ons heel goed helpen in het realiseren van ons doel!

Dank aan alle kinderen, de leerkrachten en directie, en alle sponsors die dit hebben waargemaakt!

 

14 Maart 2022 : Sponsortocht door Gesubsidieerde Vrije Basisschool Maria Middelares in Beerzel

Elk jaar doet de GVB Maria Middelares een Sponsortocht ten voordele van een goed doel - en dit in het kader van het Missieproject. 

Dit jaar stappen alle kleuters en kinderen in de lagere school - een goede 300 lustige stappers - ten voordele van G-Woon! vzw

Uiteraard vinden onze gasten dit leuk en daarom zullen Jens, Joni en Bob ook hun bottines aantrekken om mee te stappen. We hopen dat ze kunnen volgen!

 

22 Februari : G-Woon! start met een project voor het opstellen van een programma van eisen (PVE)

Vorig jaar vroegen we een subsidiering aan bij GIPSO (een vzw met steun van de vlaamse overheid die initiatieven zoals de onze helpt in het verwezenlijken van hun droom), om ons te helpen met het bepalen van onze visie op wonen voor onze gasten. We komen immers dichter bij een punt waar we een locatie gaan vinden, waarna we de armen uit de mouwen zullen moeten steken om ons huis effectief te bouwen. 

Dit doen we best volgens een goed uitgedokterde visie. GIPSO heeft hiervoor budget vrijgemaakt zodat we dit samen kunnen doen met een expert op het gebied van bouwen in de zorg : Alex de Kind. Vandaag was onze eerste meeting - het beloofd alvast veel goeds. Na nog een 4-tal sessies zullen wij een goed onderbouwd document kunnen gebruiken dat we zullen kunnen delen met architecten en toekomstige nieuwe gasten in ons project. 

Eerlijk gezegd hadden we niet verwacht dat er zoveel bij kwam kijken - maar gelukkig kunnen we beroep doen op Alex!

 

21 februari 2022 : Onze voorzitter speecht voor de kinderen van GVB Maria Middelares in Beerzel

Vandaag ging onze voorzitter een kleine toespraak houden voor de kleuters en kinderen van de GVB Maria Middelares in Beerzel om ze alvast warm te maken voor het G-Woon! project waarvoor ze volgende maand zullen stappen. Wat een leuke bende die kinderen en leerkrachten!

Herfst 2021: onze jaarlijkse Marsepein- en Speculoosactie

Ook dit jaar kwamen onze sympathisanten aan de deur kloppen voor hun jaarlijkse suikershot! De actie was zeer succesvol. Een mooie verdeling tussen vrienden en familie die allen een (paar) zakje(s) snoepgoed kochten, en bedrijven die ons volop steunen door een cadeautje van de sint voor het personeel bij ons te bestellen. 

Ontbijtmandenactie 14 maart 2021

We hebben nog eens samengezeten en beseffen dat het laten doorgaan van ons ontbijt (2 keer meer dan 100 mensen in een parochiezaal) hoogstwaarschijnlijk weer niet zal kunnen doorgaan op 14 maart 2021.  Wij geven echter niet op en veranderen daarom het geweer van schouder en zullen een Ontbijtmand actie organiseren.  Al onze sympathisanten die zich inschreven voor het ontbijt kunnen een ontbijtmand komen afhalen op de ochtend van 14 maart 2021 - en dit coronaproof in de parochiezaal Den Boom  - Boomkensstraat 4, 2531 Vremde (Boechout).

Zij die hadden ingeschreven en betaald werden reeds per mail op de hoogte gesteld en kunnen hun ontbijtmanden komen afhalen. Voor zij die niet inschreven maar toch nog willen deelnemen - kunnen nog een mail sturen naar info@cgb.be - een ontbijt kost 18€ per persoon (volwassene) en 10€ voor een kind.

Herfst 2020: onze jaarlijkse Marsepein- en Speculoosactie

Onze jaarlijkse marsepein- en Speculoosactie was weer zeer succesvol? Over de drie leverdata leverden we voor honderden kilo's lekkers aan onze lieve sponsors. Dank voor jullie steun!

Ontbijt op 29 maart 2020   

Op zondag 29 maart 2020 organiseren we nog eens een gezellig familieontbijt waarop jullie allemaar vriendelijk zijn uitgenodigd. Zie affiche hieronder. Er zijn 2 shifts : om 8.30 uur en om 11.00 uur. Inschrijven via simpele mail naar info@cgb.be

Dit ontbijt werd nu reeds voor een tweede maal uitgesteld omwille van de Coronamaatregelen. De nieuwe datum werd vastgelegd op 14 maart 2021.

 

 

Herfst 2019: de Warmste Week

Ook dit jaar hebben wij ons geregistreerd onder de warmste week. Wensen jullie een actie op touw zetten ten voordele van G-Woon, registreer jullie actie dan op onderstaande link!

Laat ons iets weten en dan maken wij samen met jullie de nodige promotie en reclame!

https://mijnwarmsteweek.dewarmsteweek.be/goed-doel/delen/878d3056-2012-4cd2-ac62-67a105e06ad9?fbclid=IwAR2vgoI921Ov3FLis6bnZhagx3vHAUa27kWn2mVB3ughypvf530XAl7aCUU

 

22 September 2019: Heuvel in the Picture

Boechout (winkelstraat Heuvel) is dan autovrij en dan staan wij er met ons tentje, allerlei lekkers te verkopen ten voordele van G-Woon! iedereen welkom

 

Van 7 September tot eind Oktober 2019: Zelfpluk van Appels en Peren bij boer Jan

Gedurende deze periode kan iedereen met de hele familie zelf fruit gaan plukken bij Boer Jan in Vremde - lekkere en gezonde, lokaal geteelde appels. Van de opbrengst schenkt boer Jan een deel aan G-Woon!

Meer details : https://www.facebook.com/events/1300200076807786/

Herfst 2019: onze jaarlijkse Marsepein- en Speculoosactie

Naar jaarlijkse traditie lanceren wij onze Marsepein en Speculoos Actie ten voordele van onze vzw. 

Hieronder vinden jullie de verschillende keuzes in ons assortiment

 

250g

500g

1kg

Marsepeinblok

 

€ 7

 

Marsepeinpralines

€ 7

 

€ 22

Abdij speculaas

€ 7

€ 13

 

Blonde speculaas

€ 7

€ 13

 

Wenst u een aangepast voorstel voor een geschenkactie voor uw personeel in uw bedrijf - geef ons een seintje aan wim@wpeeters.be

 

Herfst 2018 : Laurien De Block

Laurien De Block organiseerde een ontbijt op haar werk ten voordele van G-Woon! vzw

 

Herfst 2018 : Cafe 'tVervolg en studentenvereniging Eligia

Zoals elke woensdag houden wij van Eligia, een studentenvereniging te Antwerpen, een feestje in ons stamcafé 't Vervolg.

Er zullen shots aan een euro te verkrijgen zijn. Deze opbrengst gaat rechtstreeks naar G-woon VZW.

https://dewarmsteweek.stubru.be/acties/schaats-je-scheef-0​

 

Bacwalde for Life : kiest G-Woon! als een van de goede doelen!

Dit jaar organiseerde de voetbalploeg Bacwalde weer een groots event ten voordele van de warmste week. Uit tien goede doelen werd door het publiek 3 goede doelen uitgekozen - waaronder G-Woon! Er werd een strafschoptoernooi georganiseerd, pasta for life gegeten, een wielerwedstrijd op rollen en een sponsorloop. Ongelooflijk hoeveel mensen zich in deze club hebben ingezet, van organisatie, tot tenten opzetten, tappen, koken enzoverder. Alle deelnemers betaalden niet gewoon hun deelname, de meeste hadden zelfs nog extra sponsors gezocht om de goede doelen te steunen. Wat een prachtig initiatief!

https://www.radiozuidrand.be/bacwalde-for-life-in-boechout-breekt-zijn-record-van-vorig-jaar/​

 

Herfst 2018 :  Bureau BFJ Bockstael nv

Op 18/12/2018 gaan we samen met 4 collega's een etentje organiseren tijdens de middag.
Eén verzorgt de soep, dan iemand hot-dogs en nog iemand cake/taart. We vragen, aan alle collega's, hier een bijdrage voor en die gaat integraal naar ons gekozen goede doel.

https://dewarmsteweek.stubru.be/acties/bubo-warmste-etentje-dag​

Herfst 2018: Handlettering for Life

De familie Anseel steekt de handen uit de mouwen en lanceert de zeer originele actie van Handlettering for Life. Zij ontworpen en maken met de hand een reeks unieke wenskaarten die je het hele jaar door kan gebruiken. Hieronder de link naar de facebook pagina. Bekijk ook het leuke filmpje dat in domein Puyenbroeck / Wachtebeke werd gefilmd bij het overhandigen van de "cheque". 

https://dewarmsteweek.stubru.be/actiefilm/het-gezin-anseel-maakt-gehandletterde-kaartjes-voor-g-woon-vzw?fbclid=IwAR0TytQ2OQSVitQPUxFWRX4J3Wpbs2LE8DdGOVnmgxoNgOK8XGMXiDBuXss

https://dewarmsteweek.stubru.be/acties/handlettering-for-life

16 december 2018 :Kerstmarkt Vremde 

We staan vandaag met zijn allen op de kerstmarkt van Vremde om onze marsepein en speculaas aan de man te brengen - samen met warme chocolademelk met slagroom en warme koffie. Het was super leuk!!

 

Herfst 2018: de Warmste Week

Ook dit jaar hebben wij ons geregistreerd onder de warmste week. Wensen jullie een actie op touw zetten ten voordele van G-Woon, registreer jullie actie dan op : https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/g-woon-vzw 

Laat ons iets weten en dan maken wij samen met jullie de nodige promotie en reclame!

https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/g-woon-vzw

 

Herfst 2018: onze jaarlijkse Marsepein en Speculoos Actie

Naar jaarlijkse traditie lanceren wij onze Marsepein en Speculoos Actie ten voordele van onze vzw. 

Hieronder vinden jullie de verschillende keuzes in ons assortiment

 

250g

500g

1kg

Marsepeinblok

 

€ 7

 

Marsepeinpralines

€ 7

 

€ 22

Abdij speculaas

€ 7

€ 13

 

Blonde speculaas

€ 7

€ 13

 

Wenst u een aangepast voorstel voor een geschenkactie voor uw personeel in uw bedrijf - geef ons een seintje aan wim@wpeeters.be

 

September 2018 : Leuke sponsoractie van Renée Courboin

Renée Courboin , nichtje van Gilles heeft op haar school "zelfgemaakte popcorn " verkocht voor haar goede doel 'G-woon!'. Zij heeft die heel fier zelf allemaal gemaakt en verkocht samen met vriendinnetjes. Dit bracht het leuke bedrag van 44 eurootjes op. 

Bedankt Renée!! Knuffels van onze gasten

7/10/2017: Sponsorloopwedstrijd door de Geshaalopers !!

Op zaterdag 7 oktober organiseerde de Geshaalopers hun 2de halve marathon in Putte. Naast deze 21km werd er ook een G-loop georganiseerd. 

Je kon als individu meedoen of een ploeg vormen van 2 of 3 en elk 7km lopen. 

Eerst werd er gestart met de G-loop. Hieraan deden drie van onze leden mee, nl. Kaat, Gilles en Bob. Er was ook nog een vierde G-atleet. Na een spannende race kwam Gilles als 1ste over de meet. Bob werd 2de en Kaat knap 3de.

Daarna was het de beurt aan de ploegen en individuele lopers om aan de halve marathon te beginnen.

En hier hadden we een fantastische ploeg met Joni en Jens, die om beurt 7km hebben gelopen. Ze hebben een ongelofelijk 37ste plaats gehaald met hun 1u57'. Knappe prestatie jongens!

Bob en Gilles hebben flink meegewerkt aan onze hamburgerstand waar we 100 verse hamburgers hebben verkocht ten voordele van onze vzw, op deze behoorlijk koude herfstdag was dit echt een goede hartverwarmer. En een beetje verder had je nog een hartverwarmend team: Kaat en haar zus Emma die samen marsepein en speculaas verkochten. Dit duo heeft ook een mooie omzet van 350 euro gerealiseerd. 

Dank aan iedereen voor hun aanwezigheid en inzet, en vooral aan de Geshaalopers om een deel van hun winst aan onze vzw te schenken!

 

19/06/2017 Sponsorfietstocht: 8 heren beklimmen 20 cols !

In de week van 11 t.e.m. 19 juni 2017 zijn 8 goede vrienden (Daniël, Gunter, Ivo, Kristiaan, Lucas, Koen, Jelle & Paul) 20 cols gaan bedwingen in één van de grootste wielerhappenings van Europa "L'ardechoise" Dit was een actie voor "Music For Life" en  het ingezamelde geld wordt in de warmste week via Studio Brussel aan vzw G-woon! overhandigd.

Zij hebben maar liefst .. verschiet niet: 5033 euro bij elkaar gekregen! 

Wil je de 8 fantastische kerels aan het werk zien... ga snel een kijkje nemen op facebook hier vind je verslag, foto's van dit ongelofelijke vriendengroepje!

Heren... hartelijk dank en wij wensen jullie nog veel fietsplezier samen! 

 

29/05/2017: Sponsorwandeltocht door Jonas Vermeiren !!

Zondag 29 mei is Jonas Vermeiren de opbrengst van zijn Sponsortocht G-woon komen schenken op Bob zijn verjaardag in Café De Koeistjeit - waar Bob tweewekelijks pintjes tapt.

Jonas heeft na 150 km stappen aan de westkust het flinke bedrag van 1280€ bijeengezameld en plechtig overhandigd!

Over deze sponsortocht heeft Jonas een mooi verslag welke u hier kan lezen.

Wij van G-Woon! vzw bedanken Jonas voor de volharding en het grote hart.