Ik ben Jens, (°1996), en ik heb nog een broer Joni (°1998).  Wij wonen in Boechout. Ik werk als vrijwilliger bij Pegode op dinsdag. Daar help ik bij de Soeptoer. Op woensdag werk ik in het Meihof in Edegem - daar doe ik het onderhoud van het park. Ik hou van muziek  - zowel luisteren naar muziek als dj ‘en.  Verder speel ik G-voetbal bij Lierse Kempenzonen, samen met Joni, en Bob. Ik ben dan ook fan van Lierse Kempenzonen en ga regelmatig naar een match kijken. Ik loop ook heel graag en ben zeer snel,  daarom ben ik ook lid bij AC-Lyra in Lier samen met mijn broer. We doen dit al ruim 10 jaar. Wist je dat ik ook al een paar keer samen met mijn nonkel een Urbain Trail gelopen heb, keitof was dat! 

Maar ik kan ook genieten van "lekker lui in mijne zetel" te liggen en op restaurant gaan doe ik ook heel graag. Mijn favoriet gerecht is scampi's of een goeie biefstuk lust ik ook wel!  J

 

 

 

 

Ik ben Joni, (°1998) en woon samen met mijn broer Jens, mama en papa in Boechout, waar papa een garage heeft. Af en toe steek ik eens een handje toe of mag ik auto's wassen. Dan trek ik mijn werkkleren aan zoals mijn papa, cool hé !

Ik ga nog naar de school in Heist op den Berg (Instituut Mevrouw Govaers - Ter Speelbergen). Daar mag ik nu ook al stages lopen om mij voor te bereiden op inclusief werk later. Zo heb ik al bij Colruyt, Drankenhandel De Kievit en de Carrefour gewerkt!

In de tuin werken doe ik ook wel graag en liefst het grove en zware werk of met de tractor rijden - dat is pas echt tof !

Ik kan helaas niet stilzitten en spring dus geregeld op mijn koersfiets om een toertje te gaan doen. Op woensdag train ik nu al ruim 12 jaar samen met Jens, Gilles en Bob bij Lierse Kempenzonen  G-ploeg. Af en toe spelen we ook eens een tornooi of matchke. Dan kan ik mij echt eens uitleven! 

Vrijdag train ik bij AC- Lyra voor atletiek. Zo heb ik al een paar keer samen met Jens meegedaan aan de Special Olympics 'atletiek'. 

Mijn lievelings gerecht is zonder meer "pasta"!

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Bob (°1997), en ik woon nu nog in Putte (bij Mechelen) samen met mijn ouders. Maar ooit hoop ik samen met mijn vrienden (en misschien ook wel mijn vriendin) samen te kunnen wonen in ons eigen huis. Ik werk 2 dagen per week in Colruyt Keerbergen, en een dag per week in de Vrije Basisschool Grasheide waar ik de kleuterjuffen ondersteun. Ik heb ook een paar jaar gewerkt in de Toekan - een leuke platenzaak en koffiebar in de Bergstraat in Heist-op-den-Berg - mensen bedienen, afruimen, afwassen en af en toe een praatje maken - en dat deed ik zeer graag. Spijtig genoeg is deze zaak nu gesloten en is deze droomjob gestopt. 

Onlangs deed ik mee met Down the Road - een 3 weekse reis naar Thailand, samen met Ruben, Simon, Ellen, Anne-Sophie en Isa. Natuurlijk mochten Dieter en Saar ook mee - al is het maar om de champagne te betalen! Nu ben ik hierdoor wel een beetje beroemd geworden en vraagt iedereen voor interviews, selfies, handtekeningen of radio interviews!

Ik hou van muziek, rock zoals AC/DC (onlangs ben ik naar een concert van hen geweest in Werchter) en ik dans zoals Michael Jackson. Als ik dat hoor op een feestje, dan ben ik niet te houden en begin ik te break dansen. Graag zou ik ook vlogger worden of Bekende Vlaming. Zo ben ik deze zomer het gezicht geweest van de campagne rond inclusieve festivals van De Genereuzen

Ik speel voetbal, samen met Joni, en Jens, bij Lierse Kempenzonen. 

Ik ben meestal goedgemutst en heb een goed gevoel voor humor. Ook hou ik van politiek, en ken ik iedereen die opkomt.